Cito jubileum stand NOT beurs

Marketing én feest op een zakelijke beurs

Cito Jubileum stand – NOT onderwijsbeurs

Opdrachtgever:               Rozanne Drexler – Stichting Cito
Event:                                 NOT onderwijs beurs 2019, jaarbeurs Utrecht
Website:                            https://www.cito.nl/not

Opdracht omschrijving opdrachtgever:
Stichting Cito vierde haar 50 jarig bestaan. Dat wilde de organisatie kenbaar maken aan een breed publiek binnen de onderwijs wereld. In de feestelijk stand op de NOT beurs werd een concept ontwikkeld ‘vlieg mee met cito’. Naast de feestelijkheid was ook een survey erg belangrijk om bezoekers te benaderen over de Cito toetsen.

Uitwerking opdracht door myphotobooth:
In de beursstand werd een photobooth geïntegreerd in het decor van de standbouwer. Onze entertainer zorgde voor enthousiasme en intensief gebruik van de photobooth vanuit het pad op de beursvloer. Alle medewerkers van CITO hebben duidelijke instructie gehad over de actie.
De photobooth was vormgegeven als luchtballon met mandje, waar gasten in konden staan. Er werd 1 fanatieke foto gemaakt met props uit het mandje. Door het mailen van de foto naar de bezoeker zelf en de survey in te vullen maakten de bezoekers kans op een ballonvaart. De mailadressen werden gebruikt om de bezoekers te vragen om deel te nemen aan een kwaliteits-check van de CITO-toetsen. Privacy was erg balangrijk, daarom werden de foto’s gemaild en niet op social media geplaatst.

Reactie opdrachtgever:
Rozanne Drexler –  Stichting Cito
Cito stond in januari op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). Omdat we het jubileum vieren van Cito wilden we een extra leuk element toevoegen op de stand. Cito bestaat 50 jaar, dus we wilden 50 bezoekers een ballonvaart cadeau doen. De standbouwer heeft een mooie achtergrond gemaakt en toen zijn we op zoek gegaan naar een partij die op een speciale manier foto’s kon maken met een photobooth. Myphotobooth.nl bleek de perfecte partij om dit te verzorgen. Met leuke accessoires en een enthousiaste entertainer werd het een feestje op onze stand, wat zorgde voor leuke interactie met onze bezoekers/klanten. Bezoekers gingen in de luchtballon-mand staan en zo leek het op de foto alsof ze echt de lucht in gingen. Men kon de foto als aandenken mee naar huis nemen én wij hingen alle foto’s op in de stand.

Een maand later was er een Open Dag bij Cito. Hier waren we wederom op zoek naar leuke interactie met de bezoekers. We hoefden niet lang na te denken, want we wilden graag weer een photobooth van Myphotobooth.nl neerzetten.  Wat een succes!