Onderhoud blusmiddelen

Blusmiddelen – u hoopt ze nooit te hoeven gebruiken, maar toch kunt u niet zonder. In bepaalde werkomgevingen is het verplicht om voldoende blusmiddelen ter beschikking te stellen aan uw personeel. Omdat blusmiddelen niet dagelijks gebruikt worden is preventief onderhoud essentieel om de werking ervan te garanderen wanneer u ze wél nodig hebt.

 

Waarom blusmiddelen onderhouden?

Onderhoud controleert uw blusmiddelen op diverse essentiële zaken. Wanneer nodig worden defecten gerepareerd of vervangen. Als REOB gediplomeerd onderhoudsmonteur kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij toetsen ieder blusmiddel volgens de relevante geldende bepalingen (NEN 2559 voor draagbare blustoestellen, NEN 2659 voor verrijdbare blustoestellen, en NEN 671-3 voor brandslanghaspels). Dit draagt bij aan de veiligheid van uw personeel en uw bedrijf.

 

Levering blusmiddelen

Naast preventief onderhoud biedt Multi-Challenge ook de mogelijkheid voor u om blusmiddelen aan te schaffen. Wij bieden diverse blusmiddelen aan:

  • Draagbare blusmiddelen (< 20 kg)
  • Verrijdbare blusmiddelen (> 20 kg)
  • Brandshalhaspels (20-30 m)
  • Speciale blusmiddelen
  • Veiligheidsvoorzieningen

Verkoop en verhuur

Multi-Challenge verkoopt en verhuurt diverse instrumenten en apparatuur die u helpen met het handhaven en controleren van een veilige werkomgeving voor uw personeel. Hieronder vallen ook blusmiddelen, waarvoor wij tevens onderhoud aanbieden.

Neem hier onder een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op als u een specifieke vraag heeft.

Wij vinden het belangrijk dat wij al uw vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu en kwaliteit effectief voor u op kunnen lossen. Geen uitdaging is Multi-Challenge te gek!