Over ons

Multi-Challenge is in 2010 opgericht door Roy van Gompel. Het bedrijf is ontstaan vanuit de gedachte om klanten ondersteuning te bieden met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu en kwaliteit. Deze onderwerpen zijn erg belangrijk maar liggen vaak niet in het straatje van u als ondernemer. Uw uitdagingen zijn onze specialiteit – daar komt onze naam vandaan!

Roy is sinds 2005 werkzaam als specialist in de asbest- en bodembranche. Na enkele jaren actief te zijn geweest in asbestverwijdering, asbestinventarisaties, bodemonderzoeken en bodemsaneringen heeft Roy zijn werkzaamheden verlegd naar doceren en adviseren op het gebied van Arbo- en milieuwetgeving. Door op een gedreven manier actuele regelgeving en nieuwe ontwikkelingen te volgen bent u bij Multi-Challenge zeker van correct advies.

Kwalificaties

Z

Gecertificeerd Hogere Veiligheidskundige

Z

Register-DLP

Z

Arbo kerndeskundige

Z

Asbestdeskundige

Wij vinden het belangrijk dat wij al uw vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu en kwaliteit effectief voor u op kunnen lossen. Geen uitdaging is Multi-Challenge te gek!